Bijeenkomsten

Algemene Ledenvergadering 11 juni 2019 +
aansluitend bijeenkomst “verduurzaming commercieel vastgoed”

Uitnodiging


Bijeenkomst Acquisitie en Duurzaamheid 26 maart 2018
26 maart jl. organiseerde de VCV Nijmegen samen met Huis voor de Binnenstad een bijeenkomst in het kader van acquisitie voor Nijmegen en verduurzaming van panden.
Een inspirerende bijeenkomst bleek, met de retail expert uit Eindhoven en de duurzaamheidsexperts van woningcorporatie Talis.

Vind hier het verslag en de presentaties.

Vanuit de vastgoedeigenaren is de nadrukkelijke wens geuit voor een masterclass Duurzaamheid en het gezamenlijk optrekken met kennispartners op het gebied van het verduurzamen van panden. Hier wordt na de zomer vervolg aan gegeven!

Debatavond 28 maart 2017
Dinsdag 28 maart jl. vond een drukbezochte debatavond plaats met als thema ‘Hoe spelen we in Nijmegen maximaal in op de markt?’ De avond werd georganiseerd door de Vereniging van eigenaren van Commercieel Vastgoed Nijmegen in samenwerking met het Huis voor de Binnenstad.

Naast de geplande presentaties over koopstromen en het onderzoek naar bezoekers die juist niet naar Nijmegen komen, werd ook ingaan op de actualiteit van de net verschenen stadscentrummonitor. Via onderstaande links kom je bij alle onderzoeksrapporten en het verslag van die avond.

28-03-17 verslag HvdB-VCV
Presentatie koopstromenonderzoek A-N 2016
Onderzoek koopstromen Arnhem-Nijmegen
Onderzoeksverslag Niet bezoekers van Nijmegen
Stadscentrummonitor 2016-2017

De aansluitende discussie heeft een aantal bruikbare aanbevelingen opgeleverd waarmee de aanwezigen, de gemeente en de besturen van het Huis voor de Binnenstad en de Vereniging van eigenaren van Commercieel Vastgoed Nijmegen aan de slag kunnen!

De Vereniging van Eigenaren Commercieel Vastgoed Nijmegen is op 27 januari 2016 opgericht.
Op 8 maart 2016 vond de eerste Algemene Ledenvergadering plaats.

Verslag ALV 8 maart 2016

Bijeenkomst 26 mei 2015

Bijeenkomst voor ondernemers en vastgoedeigenaren van de Ziekerstraat, Nijmegen, 27 september 2016
Vanwege te weinig aanmeldingen is deze bijeenkomst afgelast!